x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoferii a două TIR-uri au murit în urma unui accident pe A1, între Timișoara și Arad

Șoferii a două TIR-uri au murit în urma unui accident pe A1, între Timișoara și Arad

22 Aug 2017   •   16:13
Șoferii a două TIR-uri au murit în urma unui accident pe A1, între Timișoara și Arad
Sursa foto: Foto: tion.ro

Șoferii a două tiruri și-au pierdut viața, marți dimineață, în urma unui accident produs pe autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara – Arad. 

Potrivit reprezentanților ISU Arad, accidentul rutier s-a produs în zona podului care face legătura cu satul Fiscut, din județul Arad, pe sensul de mers de la Timișoara spre Arad. 

Potrivit comisarului șef Valentin Burtă, șeful Biroului Autostrăzi, unul dintre TIR-uri, înmatriculat în județul Galați, staționa pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, iar TIR-ul care venea din spate a intrat în cel care staționa. Cel mai probabil șoferul celui de-al doilea autocamion – înmatriculat în Germania – a adormit la volan, arată primele date. Șoferul TIR-ului înmatriculat în județul Galați se afla în cabină, la volan, iar impactul a fost atât de puternic încât semiremorca autotrenului a fost împinsă peste cabina în care se afla conducătorul auto.

“Sunt două victime, șoferii autocamioanelor. Intervine o ambulanță SMURD și două echipaje de descarcerare. Traficul este blocat pe sensul de mers Timișoara – Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleșca. 

Șoferii celor două tiruri au fost scoși de echipele de descarcerare, fiind decedați.

Sursa: pressalert.ro; aradon.ro

×