x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spaţiile comerciale din staţiile de metrou, verificate de poliţişti şi pompieri

Spaţiile comerciale din staţiile de metrou, verificate de poliţişti şi pompieri

16 Feb 2017   •   12:49
Spaţiile comerciale din staţiile de metrou, verificate de poliţişti şi pompieri

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române şi specialişti ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov efectuează joi o acţiune comună de verificare a tuturor spaţiilor comerciale situate în staţiile de metrou.


Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, poliţiştii verifică modul în care societăţile care îşi desfăşoară activitatea în aceste spaţii comerciale au obţinut dreptul de folosinţă asupra lor.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la presupuse infracţiuni de abuz în serviciu, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Acţiunea desfăşurată de specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă vizează verificarea modului în care amplasarea şi exploatarea acestor spaţii comerciale în staţiile de metrou respectă condiţiile specifice din domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor, aspecte ce nu fac obiectul dosarului penal, precizează sursa citată.

Sursa: AGERPRES

×