x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spitalele din subordinea Primariei Capitalei au cititoare pentru cardurile de sanatate

Spitalele din subordinea Primariei Capitalei au cititoare pentru cardurile de sanatate

de Dragoş Tănase    |    29 Apr 2015   •   16:27
Spitalele din subordinea Primariei Capitalei au cititoare pentru cardurile de sanatate
Sursa foto: antena3.ro

Avand in vedere ca, incepand cu data de 1 mai, intra in vigoare proiectul cardului national de sanatate al CNAS, Administratia Spitalelor si Serviciilor Bucuresti informeaza ca toate cele 19 spitale aflate in administrarea Primariei Capitalei au achizitionat cititoare pentru cardurile de sanatate si sunt pregatite sa utilizeze acest instrument de validare si decontare a serviciilor medicale.  

 "M-am asigurat ca toate cele 19 spitale pe care Primaria Municipiului Bucuresti le administreaza si-au achizitionat cititoare pentru cardurile de sanatate, au soft-urile puse la punct si personalul medical instruit. Atrag atentia tuturor managerilor din unitatile spitalicesti sa nu refuze niciun pacient care ajunge la spital, in cazul in care apar defectiuni tehnice in sistem. Toti pacientii vor primii ingrijiri medicale, iar eventualele probleme  vor fi sesizate Casei de Sanatate a Municipiului Bucuresti, pentru a fi remediate in cel mai scurt timp", a precizat primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

De asemenea, pentru asiguratii care inca nu au primit cardul de sanatate, furnizorii de servicii medicale vor verifica in sistem calitatea de asigurat a pacientului.

VERIFICĂ AICI CALITATEA DE ASIGURAT ŞI EMITEREA CARDULUI DE SĂNATATE!

×