x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spitalul de Neurochirurgie Iaşi: Starea poliţistului rănit în misiune în Rădăuţi, în continuare critică

Spitalul de Neurochirurgie Iaşi: Starea poliţistului rănit în misiune în Rădăuţi, în continuare critică

08 Dec 2017   •   11:06
Spitalul de Neurochirurgie Iaşi: Starea poliţistului rănit în misiune în Rădăuţi, în continuare critică

Starea poliţistului rănit marţi în timpul unei misiuni în Rădăuţi este în continuare critică, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie "Nicolae Oblu" din Iaşi, Marius Dabija.

Potrivit medicului neurochirurg, poliţistul sucevean se află în continuare la Terapie Intensivă, unde este ţinut în comă indusă, prognosticul fiind în continuare rezervat.

"Pacientul este stabil, intubat, ventilat. Rămâne în aceeaşi stare critică. Nu a apărut nicio modificare nici în bine, nici în rău. El este stabil hemodinamic şi este susţinut de aparate", a spus Marius Dabija.

Poliţistul de la Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava a fost grav rănit, marţi dimineaţă, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii ce se desfăşura la Rădăuţi, potrivit IGPR.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare.

La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate l-a atacat şi rănit, cu o sabie, pe agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, "rănindu-l foarte grav la cap şi braţ", conform IPJ Suceava. www.agerpres.ro

×