x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spitalul Militar din Brașov se află pe locul 2 în țară la vaccinare

Spitalul Militar din Brașov se află pe locul 2 în țară la vaccinare

12 Mai 2021   •   12:46
Spitalul Militar din Brașov se află pe locul 2 în țară la vaccinare
Sursa foto: Hepta

Spitalul Militar de Urgență "Regina Maria" din Brașov este pe locul doi în țară în privința numărului persoanelor imunizate în cadrul maratonului de vaccinare inițiat de Ministerul Apărării Naționale. Pe primul loc se află Spitalul Universitar de Urgență Militar Central București.

La maratonul de vaccinare organizat în perioada 4-11 mai la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov s-au vaccinat, cu serul produs de compania Pfizer, 5.105 persoane, dintre care 3.302 persoane cu prima doză și 1.803 persoane cu a doua doză.

Acest bilanț poziționează Spitalul Militar din Brașov după Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” București, într-un clasament al celor 11 spitale militare din țară în care s-au desfășurat maratoane ale vaccinării.

Datele furnizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov arată că, până în prezent, echipele mobile au vaccinat 2.705 angajați în cadrul a 56 de agenți economici din județ. De asemenea, încă 11 companii au notificat DSP Brașov în vederea vaccinării unui număr de 1.422 de angajați.

Mediafax

×
Subiecte în articol: spital militar brasov vaccinare COVID