x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava. Circulație în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Suceava. Circulație în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

18 Mar 2018   •   13:54
Suceava. Circulație în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Toate drumurile din judeţul Suceava sunt deschise traficului, dar se circulă în condiţii de iarnă, a informat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. 

Totodată, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat presei că în ultimele 24 de ore au acţionat pe traseele din judeţ pentru a fi îndepărtată zăpada 56 de utilaje şi s-au împrăştiat peste 8.800 de tone de sare şi clorură de calciu. 

Pe mai multe tronsoane, traficul a fost blocat timp de câteva zeci de minute, până au intervenit drumarii cu utilaje, în condiţiile în care unii şoferi nu aveau maşinile echipate de iarnă. 

Pe traseul Pojorâta - Mestecăniş - Argestru, pentru scurte perioade de timp, traficul a fost restricţionat pentru maşinile de peste 3,5 tone. 

Între Dărmăneşti şi Pătrăuţi, două TIR-uri au derapat şi au blocat temporar traficul, iar pe centura Sucevei, la Şcheia, traficul a fost, de asemenea, temporar blocat din cauza unui TIR care a derapat. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, în noaptea de sâmbătă spre duminică 100 de poliţişti au acţionat pentru fluidizarea traficului rutier.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: suceava trafic vreme