x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sute de blocuri nu au apă caldă în București. Când se va relua furnizarea acesteia

Sute de blocuri nu au apă caldă în București. Când se va relua furnizarea acesteia

28 Apr 2020   •   15:53
Sute de blocuri nu au apă caldă în București. Când se va relua furnizarea acesteia

Peste 360 de blocuri din București au apa caldă oprită pentru remedierea unor avarii apărute în reţeaua de termoficare, anunță site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

În sectorul 1 sunt 33 de blocuri şi 6 imobile cu apa caldă oprită, de luni după-amiaza. Reluarea furnizării se va efectua marţi, la miezul nopţii.

În sectorul 2 sunt afectate peste 100 de blocuri, aproape 20 de imobile şi 9 instituţii, de marţi, de la ora 11,00. Apa caldă va fi furnizată din nou, de miercuri, de la miezul nopţii.

În sectorul 3, de marţi dimineaţa, nu eixstă apă caldă în 27 de blocuri. Situaţia va reveni la normal după-amiază (ora 16,30).

În sectorul 4, este afectată, de luni, de la prânz, o instituţie. Reluarea furnizării apei calde va avea loc vineri, la ora 20,00.

În sectorul 5, peste 70 de blocuri au rămas fără apă caldă, de luni dimineaţa. Reluarea furnizării se va efectua miercuri, la miezul nopţii, cu excepţia unuia dintre imobile, în cazul căruia s-ar putea reveni la normal vineri, la ora 20,00.

În sectorul 6, un imobil, o instituţie şi 130 de blocuri sunt afectate, începând de marţi dimineaţa. Reluarea furnizării apei calde va avea loc marţi, la miezul nopţii.

×
Subiecte în articol: apa calda