x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mureș: Tânăr fără permis reținut după ce a încercat dea mită unui polițist

Mureș: Tânăr fără permis reținut după ce a încercat dea mită unui polițist

06 Feb 2020   •   16:06
Mureș: Tânăr fără permis reținut după ce a încercat dea mită unui polițist

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Mureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins în flagrant un tânăr care a oferit mită în valoare de 2.300 lei unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pentru ca acesta să nu facă demersurile legale după ce l-a prins conducând un autoturism fără permis de conducere, precum şi pentru fals şi uz de fals.


"În fapt, la data de 31 ianuarie, un agent de poliţie a formulat un denunţ la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Mureş, din care reieşea faptul că o persoană i-a oferit o sumă de bani în scopul mai sus-menţionat. Ca urmare a denunţului formulat, în data de 5 februarie, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au organizat acţiunea de prindere în flagrant, prilej cu care tânărul în cauză a fost prins în timp ce oferea agentului de poliţie denunţător suma de 2.300 lei pentru a nu i se întocmi dosar penal", a arătat Serviciului Judeţean Anticorupţie Mureş, într-un comunicat de presă.

SJA Mureş a precizat că, după audieri, a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore faţă de tânărul respectiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. www.agerpres.ro

×