x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr reţinut pentru 24 de ore după ce s-a bătut într-un bar şi a distrus o maşină de poliţie

Tânăr reţinut pentru 24 de ore după ce s-a bătut într-un bar şi a distrus o maşină de poliţie

09 Dec 2017   •   22:00
Tânăr reţinut pentru 24 de ore după ce s-a bătut într-un bar şi a distrus o maşină de poliţie

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut, sâmbătă seara, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău pentru distrugere, loviri şi alte violenţe, tulburarea liniştii publice şi ultraj. 

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, Mona Alexa, a precizat că, vineri seara, în localitatea Poiana din comuna Deleni a existat un incident "de o amploare relativ mare" la un bar din localitate. "Din păcate, la intervenţia poliţiei, persoanele aflate acolo nu au avut atitudinea care ar fi trebuit. Ca atare, în acest moment s-a înregistrat cauză penală, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, unde avem trei acte materiale, distrugere - două acte materiale, tulburarea ordinii şi liniştii publice - un act material. Şi, din păcate, cel mai grav, se efectuează cercetări în momentul de faţă şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, comis bineînţeles în dauna unei persoane vătămate care ar putea fi poliţist de poliţie judiciară", a declarat Mona Alexa. 

În urma audierilor, care s-au terminat în jurul orei 18,00, un bărbat de 33 de ani este suspectat pentru toate cele patru infracţiuni. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Au fost audiate mai multe persoane în acest dosar în care au fost depuse plângeri din partea persoanelor lovite. O altă plângere a fost făcută de Inspectoratului Judeţean de Poliţie, după ce o maşină de poliţie a fost distrusă. 

Vineri seară un echipaj de poliţie a fost solicitat să intervină pentru a aplana un conflict izbucnit în barul din Poieni între câţiva tineri. Scandalul a degenerat atunci când în zonă a ajuns echipajul de poliţie. Tinerii au încercat să îi atace pe oamenii legii şi le-au spart geamurile maşinii cu care ajunseseră la faţa locului. 

Pentru a aplana conflictul, în sprijin au fost solicitaţi să intervină poliţiştii de la Hârlău, un echipaj de ambulanţă şi unul SMURD. Doi dintre scandalagii au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la Spitalul Municipal Hârlău, unde au primit îngrijiri medicale. Ulterior, unul dintre aceştia a fost dus la audieri la postul de poliţie din Hârlău. Tot acolo au ajuns şi alte persoane martore la incident. AGERPRES

×