x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Târgul de Iarnă s-a deschis oficial în Deva

Târgul de Iarnă s-a deschis oficial în Deva

24 Noi 2017   •   20:04
Târgul de Iarnă s-a deschis oficial în Deva

 Nouă concerte live şi un Bal de Crăciun reprezintă oferta din acest an a Târgului de Iarnă care s-a deschis oficial vineri seara în centrul vechi al municipiului Deva, în cele 21 de căsuţe fiind pregătite pentru vizitatori diverse cadouri de sărbători, dar şi produse alimentare tradiţionale, specifice zonei.


"Comercianţi din opt judeţe vor oferi spre vânzare produse de sezon. Vizitatorii vor găsi aici preparate din carne şi lapte, siropuri şi dulceţuri, produse de patiserie, vinuri, produse handmade specifice sărbătorilor de iarnă", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Mona Voinescu.

Târgul include şi o zonă unde vizitatorii vor putea degusta preparate tradiţionale calde, ceai şi vin fiert cu scorţişoară.

În fiecare sfârşit de săptămână, pe scena amplasată în Piaţa Unirii vor avea loc concerte de muzică uşoară şi folclorice, susţinute de solişti, trupe şi grupuri vocal-instrumentale cunoscute.

Toate spectacolele vor începe la ora 17,00, iar în zilele de 20 şi 21 decembrie, de la ora 18,00, vizitatorii Târgului de Iarnă sunt aşteptaţi la Balul de Crăciun susţinut de elevi ai Colegiului Naţional "Decebal" din Deva. AGERPRES

×