x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Teatrul Naţional Bucureşti scoate la licitaţie publică, pentru închiriere, spaţii pentru restaurante

Teatrul Naţional Bucureşti scoate la licitaţie publică, pentru închiriere, spaţii pentru restaurante

20 Iul 2017   •   15:34
Teatrul Naţional Bucureşti scoate la licitaţie publică, pentru închiriere, spaţii pentru restaurante

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti organizează licitaţie publică pentru închirierea unor spaţii "pentru activităţi de alimentaţie publică şi servicii de preparare şi servire a mesei", informează site-ul instituţiei. 

"Teatrul Naţional 'Ion Luca Caragiale' din Bucureşti, cu sediul în Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 2, sector 1, în calitate de titular al dreptului de administrare al imobilului, organizează, în condiţiile Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, cu modificările şi completările ulterioare, licitaţie publică în vederea închirierii unor spaţii pentru activităţi de alimentaţie publică şi servicii de preparare şi servire a mesei, Cod CAEN Rev.1; 5530 - Restaurante, Cod CAEN Rev.2; 5610 - Restaurante", se arată pe site-ul TNB. 

Spaţiile din interiorul Naţionalului bucureştean pot fi închiriate pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire. 

Vizitarea spaţiilor se poate face de luni până vineri, între orele 10,00,-14,00, conform unei programări. 

Potrivit sursei citate, pot participa la licitaţie persoane fizice şi juridice, române sau străine, care au obiectul de activitate menţionat în anunţ şi care îndeplinesc condiţiile de participare la licitaţie, prevăzute în documentaţia de atribuire. Documentaţia de atribuire poate fi procurată de la sediul teatrului, Serviciul Achiziţii Publice, Investiţii, etaj 4 sau de pe site-ul www.tnb.ro/ro/achizitii-publice. 

Garanţia de participare la licitaţie este de 10.000,00 lei şi se constituie prin virament, în contul RO95TREZ7015005XXX000138 de la Trezoreria sector 1 sau prin scrisoare de garanţie bancară. 

Nivelul minim al chiriei lunare de la care porneşte licitaţia este de 20.00 euro/mp. 

Ofertele vor fi depuse la Registratura teatrului, până cel târziu în data de 7 august, ora 10,00. Ofertele se vor deschide în data de 7 august, ora 10,30, iar rezultatul licitaţiei se va comunica până în data de 31 august. AGERPRES

×