x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ţigări de contrabandă de peste 230.000 lei conficate la frontiera de nord

Ţigări de contrabandă de peste 230.000 lei conficate la frontiera de nord

18 Noi 2017   •   14:00
Ţigări de contrabandă de peste 230.000 lei conficate la frontiera de nord

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 24 de ore, ţigări de contrabandă în valoare în valoare de 235.800 lei, marfa urmând să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din România, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, sâmbătă, de Biroul de presă al instituţiei.


Potrivit sursei citate, un minor în vârstă de 17 ani a fost reţinut cu focuri de armă la Straja, după ce a fost descoperit transportând colete cu ţigări de contrabandă, împreună cu un o altă persoană care a fugit, valoarea mărfii ridicându-se la 35.100 de lei.

Totodată, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Dragomireşti, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vişeu de Sus au efectuat percheziţii la două imobile de pe raza localităţii Vişeu de Sus, la persoane despre care existau date că deţin ţigări de contrabandă.

În urma percheziţiilor efectuate în cele două imobile, s-au descoperit ţigări în valoare de peste 5.000 lei, fiind ridicate în vederea confiscării.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În PTF Vicşani feroviar, judeţul Suceava, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit în trenul internaţional de călători care circula pe relaţia Vadul Siret - Suceava ţigări de contrabandă ascunse în iluminatorul unuia dintre vagoane.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus - Suceava au descoperit în zona de competenţă, într-un autoturism abandonat, fără numere de înmatriculare, ţigări de contrabandă în valoare de 169.000 de lei.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei - Maramureş au descoperit, în apropierea frontierei de stat, ţigări în valoare de 26.300 lei, ce au fost ridicate în vederea confiscării. AGERPRES

×