x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic rutier restricţionat pe str. Mihail Sebastian în noaptea de Paşte

Trafic rutier restricţionat pe str. Mihail Sebastian în noaptea de Paşte

29 Apr 2016   •   18:25
Trafic rutier restricţionat pe str. Mihail Sebastian în noaptea de Paşte
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Traficul rutier va fi restricţionat de sâmbătă, ora 19,00, până duminică, ora 4,00, pe str. Mihail Sebastian, între str. Maria Cunţan şi Calea 13 Septembrie, cu ocazia unei procesiuni religioase prilejuită de sărbătorirea "Slujbei de Înviere" la Biserica Sf. Treime din Calea 13 Septembrie.

"Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice în sensul restricţionării/ fluidizării traficului rutier, în conformitate cu prevederile avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti", informează un comunicat remis vineri AGERPRES.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de această zonă şi să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de credincioşi şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. AGERPRES

×