x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE ÎN BAIA MARE. Un asistent UPU SMURD a fost găsit mort în propriul apartament. Avea numai 38 de ani

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE. Un asistent UPU SMURD a fost găsit mort în propriul apartament. Avea numai 38 de ani

14 Aug 2017   •   10:00
TRAGEDIE ÎN BAIA MARE. Un asistent UPU SMURD a fost găsit mort în propriul apartament. Avea numai 38 de ani

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE.   A salvat zeci de vieți însă nimeni nu a putut-o salva pe a lui. Un asistent de 38 ani de la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) SMURD a Spitalului Județean de Urgenta Baia Mare a fost găsit mort în propriul apartament. Trebuia să ajungă aseară la serviciu însa nu a mai venit. Polițiștii au deschis o ancheta, informează ActualMM.

 

Cu inima răpusă de durere ne luăm rămas bun de la asistentul Istvan Stenczel, cel care a fost sufletul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Toți cei care au trecut prin Urgențe l-au cunoscut și l-au apreciat atât pentru profesionalismul, cât și pentru dăruirea de care mereu a dat dovadă față de fiecare dintre pacienții pe care i-a avut în grijă. Mult prea repede moartea nemiloasă l-a smuls din mijlocul nostru fără să ne anunțe, fără să ne dea măcar șansa de a încerca să venim în ajutorul său, așa cum el a venit, de-a lungul anilor, în ajutorul a zeci și sute de mii de pacienți.

Moartea sa fulgerătoare ne-a împietrit pe toți, de la primul până la ultimul angajat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Ne-au rămas doar nenumăratele amintiri despre omul Istvan Stenczel, despre asistentul Istvan Stenczel, dar mai ales despre prietenul nostru, al tuturor, Istvan Stenczel.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, suflet bun și blând, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, familia ta de la Spitalul Județean Baia Mare îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, Istvan, drum bun, om minunat! Nu te vom uita niciodată!”, a fost mesajul colegilor acestuia de la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

×
Subiecte în articol: smurd Istvan Stenczel