x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Dâmbovița. O tânără de 17 ani s-a sinucis în locuința ei. Polițiștii au făcut descoperire neașteptată

Tragedie în Dâmbovița. O tânără de 17 ani s-a sinucis în locuința ei. Polițiștii au făcut descoperire neașteptată

24 Noi 2017   •   22:44
Tragedie în Dâmbovița. O tânără de 17 ani s-a sinucis în locuința ei. Polițiștii au făcut descoperire neașteptată

TRAGEDIE. O adolescentă de 17 ani din Fieni s-a sinucis în apartamentul în care locuia cu bunica sa. Bunica a fost cea care și-a găsit nepoata fără suflare.

Tânăra de 17 ani a fost găsită spânzurată în casă de către bunica ei. Femeia observase că tânăra era abătută în ultimele zile, dar nu a putut afla de ce.

Joi, bătrâna a plecat de acasă să ia un document de la medic. Când s-a întors acasă nu  mai putut intra în locuința. Bunica a cerut ajutorul vecinilor, care au spart ușa, dar nu au mai putut-o salva pe tânără, scrie gazetadambovitei.ro.

Anchetatorii nu au găsit un bilet de adio, însă când au căutat în telefonul ei, și-au dat seama de motivele care au determinat-o să renunțe la viață.

Ioana avea în telefon propriul jurnal, unde de curând a scris că se simte urâtă și că nimeni nu o place. Fata a mai scris că se gândea de mult să recurgă la acest ges șocant, scrie mditv.ro.

×
Subiecte în articol: sinucidere