x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Vrancea: Au ars de vii în propria casă

Tragedie în Vrancea: Au ars de vii în propria casă

30 Mar 2020   •   10:04
Tragedie în Vrancea: Au ars de vii în propria casă

Două femeii au ars de vii într-o casă în care a izbucnit un incendiu. Incidentul s-a produs în nopatea de duminică spre luni, într-o localitate din județul Vrancea, iar cadavrele carbonizate au fost găsite de pompierii care au stins incendiului, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, luni, în jurul orei 01.05 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din satul Pădureni, comuna Jariştea. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție, în cooperare cu pompierii din localitățile învecinate, au acţionat pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese o locuinţă.

Intervenția a ținut trei ore, iar la final pompierii au descoperit cele două trupuri carbonizate. Este vorba despre două femei, de 50 de ani și de 82 de ani, care probabil dormeau în momentul izbucnirii incendiului. Conform procedurii, cazul este anchetat de polițiști și de procurori.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. În urma incidentului au ars locuinţa cu acoperiş din lemn şi învelitoare din tablă, în suprafaţă de circa 60 mp, precum şi bunurile de uz casnic şi obiectele de mobilier aflate în interior.

×