x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trenul InterRegio Iasi - Timisoara a deraiat la iesirea din statia Dej Calatori

Trenul InterRegio Iasi - Timisoara a deraiat la iesirea din statia Dej Calatori

25 Sep 2017   •   09:51
Trenul InterRegio Iasi - Timisoara a deraiat la iesirea din statia Dej Calatori
Sursa foto: Facebook

Traficul feroviar pe relaţia Dej Călători - Gherla se desfăşoară normal la această oră, conform graficului din Mersul Trenurilor, în condiţiile în care un tren a deraiat în cursul nopţii la ieşirea din gara Dej, a anunţat, luni, CFR Infrastructură pe pagina proprie de facebook.

În cursul nopţii de 24 septembrie, trenul Inter Regio 1765 care circula pe relaţia Iaşi -Timişoara a deraiat la ieşire din gara din Dej. Nicio persoană nu a fost rănită, cei aproximativ 200 de călători fiind preluaţi de trenul IR 1406 din staţia Dej Călători până la Cluj, de unde şi-au continuat călătoria cu un tren suplimentar - IR 12056 - pentru direcţia Timişoara.

"La faţa locului se află reprezentanţi ai Regionalei CF Cluj, Poliţiei TF şi criminalişti din cadrul Poliţiei Municipiului Dej, cauzele deraierii urmând a fi stabilite de comisia anchetează evenimentul", precizează CFR Infrastructură. .

De asemenea, pentru repunerea trenului pe linie se va interveni cu un tren macara de 125 tf şi cu un vagon ajutor.

Conform sursei citate, circulaţia trenurilor pe relaţia Dej Călători - Gherla nu este afectată, traficul feroviar fiind operaţional pe celelalte linii. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tren deraiat