x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trenul Oradea-Mangalia, în care se află și un grup de 40 de copii, are o întârziere mai mare de 4 ore

Trenul Oradea-Mangalia, în care se află și un grup de 40 de copii, are o întârziere mai mare de 4 ore

17 Aug 2017   •   12:45
Trenul Oradea-Mangalia, în care se află și un grup de 40 de copii, are o întârziere mai mare de 4 ore

Trenul Oradea - Mangalia IR 1932 are, joi, întârzieri de mai bine de 4 ore, din cauza lucrărilor la linia ferată şi după ce locomotiva s-a stricat. În trenul care a pornit din Oradea se află şi un grup de 40 de copii care merg la mare.

Trenul IR 1932 a plecat miercuri la ora 19.12 din Oradea, având de parcurs până la Mangalia, via Bucureşti, 917 km. Trebuia să ajungă la 13.43 în Mangalia, însă va sosi abia spre seară.

"În acest moment, (ora 12.10 - nr) trenul este aproape de sosirea în Bucureşti, este în circulaţie şi are o întârziere de 250 de minute. S-au acumulat întârzieri din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară, au fost restricţii şi limitări de viteză în zona Cluj, iar în Timişul de Sus a fost înlocuită locomotiva din cauza unor defecţiuni tehnice. În acest tren se află şi un grup de 40 de copii. În Ploieşti au primit de la personalul CFR apă, iar când vor ajunge în Gara de Nord vor primi şi fructe şi mâncare", a precizat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al CFR Alina Predescu.

Potrivit acesteia, traficul feroviar în zona  Pasărea – Brăneşti, unde o femeie şi cei trei copii ai săi au fost loviţi de tren – a fost reluat.

Circulaţia tuturor trenurilor în zonă este afectată, înregistrându-se întârzieri semnificative, dat fiind că traficul a fost blocat mai bine de două ore.

×