x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Turnu Măgurele: Șofer de ambulanță prins băut înainte de a intra în tură

Turnu Măgurele: Șofer de ambulanță prins băut înainte de a intra în tură

04 Mai 2017   •   17:52
Turnu Măgurele: Șofer de ambulanță prins băut înainte de a intra în tură

Un şofer la Ambulanţa Teleorman, a fost prins de poliţişti băut la volan, cu numai câteva minute înainte de a intra în tură. Conform unor surse, în noaptea de 24 spre 25 aprilie, acesta se îndrepta spre serviciu, la staţia de Ambulanţă din Turnu Măgurele, când, la un control de rutină, a fost oprit de către oamenii legii, scrie explozivnews24.ro.

Testat cu aparatul etilotest, Miu Mircea a avut o alcoolemie de 0,29 la mie în aerul pur respirat, fapt pentru care i s-a reţinut permisul de conducere.

Din momentul respectiv, în mod subit, Miu Mircea a intrat în concediu medical. Deşi figurează pe graficul lunii mai de la Ambulanţa Teleorman, acesta nu s-a prezentat la serviciu şi nu a depus un document din care să reiasă starea de sănătate precară.

Contactat telefonic, managerul Cristian Popescu a declarat că, în seara cu pricina, poliţiştii de la rutieră au anunţat că şoferul de pe Ambulanţă a fost prins băut la volanul autoturismului personal, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă, adică spre staţia din Turnu Măgurele. Şeful Ambulanţei din judeţ a mai precizat că va solicita date suplimentare de la Inspectoratul de Poliţie Teleorman.

“Numai atunci putem vorbi de eventuale măsuri coercitive. Referitor la graficul pe luna mai, în care şoferul respectiv figurează, acesta a fost întocmit înainte de eveniment. De atunci şi până în prezent, turele au fost asigurate de un alt conducător auto ”, a mai precizat managerul Cristian Popescu.

×