x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Uber: cine recomandă serviciul Uber, va circula prin Bucureşti gratuit sau aproape gratuit

Uber: cine recomandă serviciul Uber, va circula prin Bucureşti gratuit sau aproape gratuit

19 Sep 2016   •   13:35
Uber: cine recomandă serviciul Uber, va circula prin Bucureşti gratuit sau aproape gratuit
Sursa foto: flickr.com

Uber lansează, în perioada 19-30 septembrie, o campanie prin care utilizatorii din Bucureşti care recomandă unei alte persoane să încerce serviciul pentru prima dată vor beneficia de o reducere de zece lei la următoarele trei curse, potrivit unui comunicat al companiei, relatează Agerpres.  

'Cu toţii ne întoarcem la serviciu sau la şcoală în luna septembrie, iar oraşul se aglomerează simţitor. Prin această campanie ne propunem să ajungem la un număr cât mai mare de utilizatori şi să promovăm Uber în detrimentul maşinii personale. Această iniţiativă, alături de recenta scădere a tarifelor, vor permite utilizatorilor care recomandă serviciul Uber să circule prin Bucureşti gratuit sau aproape gratuit', a spus Irina Scarlat, marketing manager, Uber România. 

Potrivit reprezentantului companiei, fiecare utilizator are un cod personal pe care îl poate trimite mai departe prietenilor. Pentru a trimite codul personal de recomandare, utilizatorii trebuie să deschidă meniul aplicaţiei Uber şi să selecteze 'Curse gratuite'. Cu acel cod, un nou utilizator Uber va beneficia de zece lei reducere la primele lui trei curse Uber. De aceeaşi reducere va beneficia şi utilizatorul care a recomandat serviciul. 

În perioada campaniei, în condiţii de trafic normal, utilizatorii care vor recomanda serviciul Uber vor beneficia de curse gratuite pe rute precum Gara de Nord-Complexul studenţesc Regie sau Parcul Tineretului - Piaţa Victoriei, în timp ce o cursă de la Politehnică până în Centrul Vechi va costa aproximativ doi lei. 

Uber a scăzut recent tarifele în Bucureşti cu 10% la serviciul uberX şi respectiv 30% la UberSelect, devenind astfel unul dintre cele mai accesibile moduri de deplasare prin Bucureşti.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în SUA, fiind prezentă din 2015 la Bucureşti, iar din august 2016 şi la Cluj Napoca

×
Subiecte în articol: uber uber gratuit tarife scăzute