x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un autocar al MApN, implicat într-un accident rutier grav. Un militar a murit

Un autocar al MApN, implicat într-un accident rutier grav. Un militar a murit

29 Iul 2015   •   18:18
Un autocar al MApN, implicat într-un accident rutier grav. Un militar a murit
Sursa foto: Foto: Ziarul Unirea

Un autocar MApN în care se aflau 27 de persoane a fost implicat miercuri într-un accident pe DN1 la ieşirea din Teiuş spre Alba Iulia, în urma căruia au fost rănite grav trei persoane, una dintre acestea fiind transportată cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

Din primele informaţii au fost răniţi grav doi ocupanţi ai unei autocisterne de lapte şi unul dintre militarii aflaţi în autocarul MApN. Acesta din urmă a fost transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu.

De asemenea, au suferit diverse escoriaţii mai mulţi ocupanţi ai autocarului.

Cauza probabilă a producerii accidentului ar fi o pătrundere pe contrasens a uneia dintre cele două vehicule.

La faţa locului au intervenit trei echipaje SMURD, două maşini de descarcerare şi o autospecială, a menţionat Alina Marescu.

În urma accidentului traficul a fost blocat pe un sens de mers între Teiuş şi Alba Iulia.

Un militar al Regimentului 30 Gardă rănit grav într-un accident produs miercuri pe DN1 la ieşirea din Teiuş spre Alba Iulia a decedat în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul SMURD prezent la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a precizat pentru că militarul rănit în accident a murit la faţa locului.

×