x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un cadavru a fost găsit lângă morminte într-un cimitir din judeţul Neamţ

Un cadavru a fost găsit lângă morminte într-un cimitir din judeţul Neamţ

22 Aug 2017   •   15:12
 Un cadavru a fost găsit lângă morminte într-un cimitir din judeţul Neamţ

Un cimitir din judeţul Neamţ a fost răscolit aseară de anchetatori în căutarea unor dovezi de crimă. O femeie care a mers să aprindă lumânări rudelor răposate a găsit printre morminte, un cadavru. Nimeni nu ştie cine este victima şi cum a ajuns acolo. Oamenii cred însă că bărbatul a fost ucis şi aruncat peste gard.Descoperirea macabră a fost făcută aseară. 

Oamenii cred acum că un criminal umblă printre cei vii. L-ar fi ucis pe bărbat şi i-a abandonat cadavrul acolo. Cimitirul are camere de luat vederi, dar bat spre intrarea din faţă, nu şi spre gardul din spate, acolo unde a fost găsit cadavrul.

"Am rămas surprinşi pentru că la noi în satul ăsta nu există aşa ceva. Oamenii sunt civilizaţi, oameni buni. Când am auzit în seara asta, chiar ne-am îngrozit", mărturiseşte o femeie. 

Necropsia poate face lumină în acest caz. La prima vedere, anchetatorii spun că nu sunt semne clare de violenţă şi că este posibil ca bărbatul să fi făcut infarct. Cadavrul a fost dus la medicină legală. Observator Tv

×
Subiecte în articol: mort in cimitir