x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un clopotar al unei biserici din Maramureș a decedat în urma unui stop cardiac în timp ce trăgea clopotele, la Sfânta Liturghie!

Un clopotar al unei biserici din Maramureș a decedat în urma unui stop cardiac în timp ce trăgea clopotele, la Sfânta Liturghie!

25 Sep 2017   •   10:31
 Un clopotar al unei biserici din Maramureș a decedat în urma unui stop cardiac în timp ce trăgea clopotele, la Sfânta Liturghie!

Tragedie, duminică dimineaţă, în Maramureş! Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Mocira, a decedat chiar în timpul Sfintei Liturghii. Este vorba chiar de către clopotarul lăcaşului de cult din localitate.

Din primele informaţii, se pare că Nelu Potcoavă a suferit un stop cardiorespirator. La faţa locului a sosit echipajul SMURD, paraedicii au iniţiat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. 

Medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Potrivit presei locale, bărbatul era cunoscut ca având probleme cu inima. Paradoxul a făcut ca exact în cursul dimineţii de duminică, să se strângă contribuţia pentru clopotar.

Primarul localității, Pavel Octavian, a postat pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanțe.

"A plecat dintre noi în timpul Sfintei Liturghii clopotarul nostru Lulu Fătului (Nelu Potcoava) la vârsta de 62 ani în urma unui stop cardio-respirator", a scris edilul.Observator.tv

×