x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copil a fost rănit în poligonul de la Cincu

Un copil a fost rănit în poligonul de la Cincu

24 Iun 2017   •   15:14
Un copil a fost rănit în poligonul de la Cincu

Un minor a fost rănit, vineri seara, la poligonul Cincu, după ce a intrat într-o zonă interzisă şi a dat foc pulberii de la nişte cartuşe folosite în timpul unui exerciţiu militar, informează un comunicat al Centrul Naţional de Instruire Întrunită "Getica". 

Potrivit sursei citate, persoana a fost transportată la Spitalul din Făgăraş. 

"Vineri, 23 iunie a.c., în jurul orelor 18.45, Centrul Naţional de Instruire Întrunită "Getica", a fost informat cu privire la producerea unui incident produs în poligonul din Cincu, în care a fost rănită o persoană minoră din afara Ministerului Apărării Naţionale. Persoana care a intrat în zona interzisă a poligonului şi semnalizată conform reglementărilor în vigoare, a declarat Poliţiei Făgăraş că a strâns cartuşe folosite pe timpul ultimului exerciţiu, le-a desertizat şi a dat foc pulberii rezultate. În urma exploziei, aceasta a fost rănită, ulterior fiind transportată de la domiciliul personal, la Spitalul din Făgăraş", precizează comunicatul. 

Evenimentul este instrumentat de Parchetul Militar, iar la nivelul unităţii militare s-a constituit o comisie de cercetare a împrejurărilor evenimentului. AGERPRES

×