x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copil de 9 ani a fost accidentat de o autoutilitară care a intrat pe trotuar

Un copil de 9 ani a fost accidentat de o autoutilitară care a intrat pe trotuar

22 Mar 2017   •   16:42
Un copil de 9 ani a fost accidentat de o autoutilitară care a intrat pe trotuar

Un copil în vârstă de 9 ani, care se întorcea de la şcoală, a fost accidentat, miercuri, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, de o autoutilitară care a pătruns pe trotuar. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia unui utilaj de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi a unui echipaj de terapie intensivă mobilă care a transportat copilul la spital, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale. 

"Am fost anunţaţi la numărul de urgenţă 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în apropierea Spitalului Judeţean. Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Vaslui s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări. În urma primelor verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, pentru a evita un autovehicul care se deplasa în faţă, pe acelaşi sens de mers şi al cărei conducător, o femeie de 56 de ani din Vaslui, intenţiona să facă un viraj la stânga, a virat brusc dreapta şi a ajuns cu maşina pe trotuar, lovind un minor de 9 ani, care se întorcea de la şcoală", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Alina Tonică. 

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. 

×
Subiecte în articol: accident