x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Un deţinut din Penitenciarul Vaslui s-a spânzurat

UPDATE Un deţinut din Penitenciarul Vaslui s-a spânzurat

14 Iun 2021   •   09:36
UPDATE Un deţinut din Penitenciarul Vaslui s-a spânzurat

Persoana care s-a spânzurat în Penitenciarul Vaslui a fost sabilizată de echipajul de urgență ajuns la fața locului. Bărbatul are 44 de ani și a făcut stop cardio-respirator și a încercat să-și ia viața în grupul s antar al camerei de detenție.

"În această dimineaţă, un echipaj SMURD a fost solicitat la Penitenciarul Vaslui în urma tentativei de suicid a unui bărbat de 44 de ani. Acesta intrase în stop cardio-respirator când a ajuns echipajul de pe ambulanţa TIM, dar a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenţă Vaslui", a spus Dan Ionașcu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Deținutul a fost apoi tranportat la spital. Administrația penitenciarului a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Serviciul Criminalistică, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

ȘTIRE INIȚIALĂ Un deţinut din Penitenciarul Vaslui s-a spânzurat în această dimineață, în incinta unității, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112, ora 7,41.

O autospecială de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitată să intervină.

Poliţiştii au început verificările pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului. 

×
Subiecte în articol: spanzurat detinut penitenciar vaslui