x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un elev de 10 ani din Hunedoara a ajuns de urgență la spital după ce învăţătoarea l-a lovit puternic în zona capului

Un elev de 10 ani din Hunedoara a ajuns de urgență la spital după ce învăţătoarea l-a lovit puternic în zona capului

19 Ian 2018   •   15:20
Un elev de 10 ani din Hunedoara a ajuns de urgență la spital după ce învăţătoarea l-a lovit puternic în zona capului

Un elev de 10 ani, din Călan, judeţul Hunedoara şi-a reclamat învăţătoarea la Poliţie, acuzând-o că l-a lovit cu putere în zona capului, iar în urma loviturii şi-a crăpat o buză, de bancă. Copilul a ajuns la Unitatea de Primiri Ugenţe, împreună cu bunica sa, unde primeşte îngrijiri medicale.

 
”Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată direct de un minor în vârstă de 10 ani, din Călan, elev la o şcoală din localitate, despre faptul că, în jurul orei 8:45, în timp ce se afla în sala de clasă, în timpul orei de curs, a fost lovit în zona capului de către învăţătoarea sa, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă”, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara.

Potrivit sursei citate, ulterior, copilul, care prezenta leziuni la nivelul buzei inferioare, a fost însoţit de bunica sa la UPU Călan, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Autorităţile au anunţat că vor face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc fapta.Observator.tv

 

×
Subiecte în articol: copil batut invatatoare