x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un escroc a fost arestat după ce a vrut să aplice metoda Accidentul... la Poliţie

Un escroc a fost arestat după ce a vrut să aplice metoda Accidentul... la Poliţie

28 Feb 2017   •   15:35
Un escroc a fost arestat după ce a vrut să aplice metoda Accidentul... la Poliţie
Sursa foto: Foto: caransebes.ro

Un escroc din Reşiţa, "specializat" în metoda ACCIDENTUL, a sunat la un număr de telefon format la întâmplare după care şi-a spus poezia învăţată pe de rost.

Toate bune şi frumoase însă din nefericire pentru individ, numărul la care nimerise era cel al poliţiei din Oţelul Roşu.

Ofiterul care a răspuns la telefonul respectiv a crezut la inceput ca cineva are chef de glume, dar dupa cateva secunde de ezitare si-a dat seama ca are de-a face cu un escroc. 

Politistul a reactionat la fel ca o victima si si-a fixat un loc de intalnire cu escrocul. Pana sa ajunga la locul stabilit, omul legii si-a anuntat superiorii, care au organizat un flagrant ca la carte. Resiteanul a fost luat pe sus alaturi de cativa prieteni cu care venise dupa bani si a fost retinut in urma audierilor. 

Flagrantul a avut loc la cateva ore dupa ce mama unei judecatoare din Caransebes a fost pacalita sa inmaneze unei persoane necunoscute 3000 de euro si 10.000 de lei. Barbatul prins in flagrant a fost prezentat colegilor judecatoarei care au hotarat sa il cerceteze in stare de arest preventiv pentru tentativa de inselaciune.

Sursa: caransebes.ro

×