x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un fost consilier prezidenţial, rănit grav în accidentul petrecut pe DN 1B, a murit la spital

Un fost consilier prezidenţial, rănit grav în accidentul petrecut pe DN 1B, a murit la spital

22 Iun 2018   •   10:35
Un fost consilier prezidenţial, rănit grav în accidentul petrecut pe DN 1B, a murit la spital
Sursa foto: conejota/Getty Images/iStockphoto

Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, de 71 de ani, fost consilier prezidenţial, grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos, a murit în urma unui stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău.

"Victima a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, a făcut stop cardio-respirator, am încercat să-l resuscităm, dar a decedat", a declarat pentru AGERPRES medicul de gardă, dr. Rouhi Hanna.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a declarat pentru AGERPRES că "un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren, iar în urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, aflându-se în comă".

Circulaţia rutieră a fost blocată vineri dimineaţă pe DN 1B Buzău-Mizil, la kilometrul 22, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului o persoană a fost grav rănită.

Gheorghe Mirică a avut funcţii de conducere în mai multe partide, între care PRU, PSM şi PND, în acesta din urmă fiind secretar general adjunct în 2016. Absolvent de ASE, Mirică a fost şi consilier prezidenţial pe probleme economice în mandatul lui Ion Iliescu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident