x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un incendiu din Gorj a ucis o femeie

Un incendiu din Gorj a ucis o femeie

07 Oct 2016   •   14:43
Un incendiu din Gorj a ucis o femeie
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

O femeie în vârstă de 52 de ani, din satul gorjean Croici, comuna Mătăsari, a fost găsită moartă în casă de pompierii care au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul locuinţei, cauza probabilă a decesului fiind intoxicarea cu monoxid de carbon.

"Un echipaj de stins incendii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Motru a intervenit azi-noapte la ora 3,02 în comuna Mătăsari, sat Croici, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta în jurul coşului de evacuare a fumului, pe o suprafaţă de aproximativ doi metri pătraţi. A ars acoperişul pe o suprafaţă de doi metri pătraţi, iar în interiorul casei a fost găsită decedată o persoană de sex feminin, în vârstă de 52 de ani", a declarat vineri, pentru AGERPRERS, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu.

Potrivit acestuia, cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic degajat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu pompieri