x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un incendiu violent a distrus un depozit de mobilă din Braşov

Un incendiu violent a distrus un depozit de mobilă din Braşov

07 Feb 2016   •   14:50
Un incendiu violent a distrus un depozit de mobilă din Braşov
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Un incendiu puternic a izbucnit duminică la un depozit de material lemnos şi de recondiţionat mobilă din localitatea Hărman, pompierii intervenind cu 10 autospeciale cu apă şi spumă.

"Incendiul s-a declanşat duminică în jurul orei 5, la acoperişul depozitului şi apoi a cuprins întreaga hală în care se afla material lemnos şi mobilă, pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi. Nu s-au înregistrat victime, dar intervenţia care a durat aproape cinci ore a fost deosebit de dificilă datorită temperaturilor scăzute şi a presiunii mici din hidranţi. S-a reuşit localizarea incendiului înainte de a se extinde la vecinătăţi având în vedere că în apropierea acestuia se afla o tipografie şi mai multe locuinţe", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Sursa citată a mai precizat că la stingerea incendiului s-a intervenit iniţial cu cinci autospeciale de la ISU Braşov, apoi s-a cerut ajutor de la Covasna de unde au venit două autospeciale, şi alte două de la Serviciul de Intervenţii al Primăriei Prejmer. Cauza incendiului este în curs de cercetare, a mai spus purtătorul de cuvânt. AGERPRES

×