x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un medic din Timișoara a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19

Un medic din Timișoara a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19

26 Mar 2020   •   11:06
Un medic din Timișoara a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19

Un medic la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19. Femeia se simte bine și a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. În acest caz a început o anchetă epidemiologică.

Medicul în vârstă de 31 de ani stătea acasă de 6 zile, prezentând febră și tuse, a declarat pentru MEDIAFAX Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara.

„A fost confirmată ieri (miercuri - n.r.). Este o doctoriță de-a noastră care stătea acasă de șase zile și care a dezvoltat febră și tuse. Deși nu corespundea definiției de caz, am insistat cât se poate de serios să fie testată. Rezultatul a fost pozitiv. Noi acum facem anchetă epidemiologică. Am stabilit deja care sunt contacții apropiați ai ei, care pleacă în autoizolare. Cei care devin simptomatici vor fi testați conform ghidurilor actuale”, a declarat Constantin Luca.

Acesta a adăugat că starea medicului este bună și a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș" din Timișoara.

Mediafax

×
Subiecte în articol: medic Covid-19 timisoara