x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort și 3 răniți, într-un scandal cu împușcături în Sângeorz-Băi

Un mort și 3 răniți, într-un scandal cu împușcături în Sângeorz-Băi

09 Dec 2017   •   10:35
Un mort și 3 răniți, într-un scandal cu împușcături în Sângeorz-Băi
Sursa foto: Foto: bistriteanul.ro

Noapte agitată la Sîngeorz-Băi. Polițiștii au fost solicitați să intervină într-un scandal iscat între membrii unei familii.

Odată ajunși la adresa indicată în apelul telefonic de la numărul de urgență 112, bărbatul care iscase scandalul a devenit violent și a lovit cu o bâtă polițiștii. Unul din polițiști a scos arma și l-a somat pe atacator să se oprească, însă acesta și-a continuat acțiunea, moment în care polițistul a tras.

„Un bărbat a fost rănit în această seară, după ce a atacat o patrulă de polițiști, care se afla în misiune, la o intervenție, în urma unui apel prin 112. Patrula de poliție din orașul Sîngeorz-Băi, a fost dirijată să aplaneze un scandal. În momentul în care au încercat să îl conducă la unitatea de poliție pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi polițiști cu o bâtă, în zona capului, în sprijinul lui venind și un prieten. Urmare a somațiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre polițiști a fost și el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, pentru bistrițeanul.ro.

Bărbatul împușcat a decedat ulterior la spital unde ajunsese în stop cardio-respirator cu două plăgi împușcate.

La spital au fost transportați și unul din polițiști, un alt bărbat cât și mama agresorului. Polițistul avea o rană la nivelul capului unde fusese lovit de agresor, bărbatul și el lovit cu o rangă iar mama avea o plagă împușcată la braț.

×