x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort și 4 răniți grav după ce o mașină a intrat într-un gard

Un mort și 4 răniți grav după ce o mașină a intrat într-un gard

09 Dec 2017   •   10:06
Un mort și 4 răniți grav după ce o mașină a intrat într-un gard

Un tânăr a murit şi patru adolescenţi au fost grav răniţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard, pe fondul vitezei excesive neadaptate la drumul acoperit cu polei. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că un tânăr de 32 de ani, din municipiul Gheorgheni, conducea un autoturism pe DJ 126, pe sensul de mers Gheorgheni-Ciumani, când, pe raza comunei Joseni, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, dar cu vizibilitate şi semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei, vehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit cu partea din faţă de gardul unui imobil. 

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, şoferul nu a adaptat viteza la condiţii de drum în curbă şi carosabil acoperit de polei. 

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea celor patru pasageri din autoturism, două adolescente de 17 ani, una din comuna Lăzarea şi cealaltă din Gheorgheni, şi doi băieţi, de 17, respectiv 19 ani, ambii din municipiul Gheorgheni. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat că cele două adolescente au fost preluate de echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar adolescenţii au fost preluaţi de echipaje SMURD, toţi patru fiind transportaţi la Spitalul municipal din Gheorgheni. 

În timpul nopţii, trei dintre ei, care se aflau în stare mai gravă au fost transferaţi al Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc. AGERPRES

×