x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort şi mai mulţi răniţi în urma unui accident în Hunedoara. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie

Un mort şi mai mulţi răniţi în urma unui accident în Hunedoara. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie

04 Iun 2018   •   14:35
Un mort şi mai mulţi răniţi în urma unui accident în Hunedoara. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie

O persoană a decedat, una este încarcerată şi alte şase sunt rănite, în urma unui accident de circulaţie produs, luni, pe DN12 la Sâncrăieni, după coliziunea între un autoturism şi un microbuz. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a fost activat Planul Roşu de intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale de la nivelul întregului judeţ. 

"Din primele informaţii, sunt două victime, una decedată - conducătorul auto şi una încarcerată, ambele din autoturism. În microbuz se aflau 20 de persoane care prezintă răni uşoare", a declarat Alina Ciobotariu. 

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială pentru victime multiple, o ambulanţă SMURD, trei salvări de la Serviciul de Ambulanţă, o maşină de descarcerare grea cu spital mobil şi o autospecială complexă de stingere, cu modul de prim ajutor. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident Sâncrăieni