x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un poliţist local a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, la Buzău

Un poliţist local a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, la Buzău

20 Noi 2020   •   14:10
Un poliţist local a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, la Buzău

Un polițist local din Buzău a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Inițial, starea de sănătate a victimei a fost bună, dar apoi s-a agravat, virusul afectându-i grav plămânii. Medicii nu au mai putut să-l salveze pe pacientul care a decedat vineri.

Polițistul local care a murit vineri, la Spitalul Județean din Buzău, avea 48 de ani. El avea ca sarcină de serviciu să-i verifice pe cetățenii care se aflau în izolare la domiciliu.

Decesul a fost anunțat pe Facebook de Sindicatul Poliţiştilor Locali. Colegii victimei mai spun că polițistului decedat nu i s-au recunoscut meritele.

„Astăzi, colegul nostru, prietenul nostru, servantul vostru 25 de ani stimați cetățeni ai urbei, a pierdut lupta cu perfidul virus! Un om ce a fost în "prima linie" din ziua 1 a pandemiei fără a i se recunoaște meritele. Din contra, conducerea primăriei nu îi recunoaște nici măcar drepturile consfințite de lege. Domnule Primar, nici acum nu o să recunoașteți buletinul de expertizare al D.S.P.-ului? Ne-a murit un coleg, a murit servind Buzăul- oraș deschis, oraș închis însă pentru drepturile celor ce îl servesc și protejează!”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Locali din Buzău.

 

×
Subiecte în articol: politist mort coronavirus buzău