x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un şofer de 70 de ani, fără permis şi băut la volan, a produs un accident rutier soldat cu doi răniţi

Un şofer de 70 de ani, fără permis şi băut la volan, a produs un accident rutier soldat cu doi răniţi

18 Iun 2018   •   11:43
Un şofer de 70 de ani, fără permis şi băut la volan, a produs un accident rutier soldat cu doi răniţi

Un bărbat în vârstă de 70 de ani este cercetat penal după ce, în timp conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului un autoturism, în comuna Putineiu, nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini şi a intrat în coliziune cu aceasta, două persoane fiind rănite, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu. 

Şoferul vinovat de producerea accidentului rutier este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. 

"Un bărbat în vârstă de 70 de ani din comuna Putineiu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea în seara zilei de duminică, 17 iunie, un autoturism în localitate, la intersecţia cu drumul judeţean 504 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat, de 39 ani, din municipiul Giurgiu, care circula regulamentar pe drumul judeţean 504, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 39 de ani şi a fiului acestuia, un băiat, de 11 ani, care călătorea cu acesta. Cei doi, tată şi fiu, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Giurgiu. 

Conform sursei menţionate, ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ în cazul bărbatului în vârstă de 39 de ani. Referitor la şoferul de 70 de ani, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere şi avea o îmbibaţie alcoolică de 0,48 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. AGERPRES

×