x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr din Vaslui a fost prins în timp ce vindea materiale pirotehnice interzise

Un tânăr din Vaslui a fost prins în timp ce vindea materiale pirotehnice interzise

07 Dec 2017   •   13:30
Un tânăr din Vaslui a fost prins în timp ce vindea materiale pirotehnice interzise

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna vasluiană Puşcaşi, a fost prins de poliţişti având asupra peste 12.000 de petarde, pe care încerca să le comercializeze pe o stradă din municipiul reşedinţă, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

"În seara de 6 decembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Vaslui au depistat în flagrant, pe strada Decebal din municipiul Vaslui, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Puşcaşi, care care deţinea fără drept articole pirotehnice interzise a fi deţinute şi comercializate de către persoane fizice neautorizate. El a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti tânărul recunoscând că mai avea încă 6.000 de petarde pe care le-a ascuns sub un pod din suburbia Brodoc", a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Articolele pirotehnice au fost confiscate de poliţiştii vasluieni, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

×