x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Târg de mărțișoare caritabil la Brăila

Târg de mărțișoare caritabil la Brăila

24 Feb 2017   •   12:16
Târg de mărțișoare caritabil la Brăila

'Semne de primăvară' este titlul sub care se va desfăşura, la Brăila, în perioada 24 februarie - 6 martie, un târg de mărţişoare cu vânzare, banii astfel obţinuţi urmând să fie folosiţi pentru a ajuta persoanele aflate în situaţii speciale, potrivit informaţiilor furnizate de Primăria Brăila. 

Mărţişoarele sunt realizate de tineri cu dizabilităţi din cadrul mai multor organizaţii nonguvernamentale şi de mai mulţi elevi şi profesori voluntari, iar 'meşteşugarii aşteaptă să vândă cât mai multe produse, deoarece banii strânşi vor fi utilizaţi pentru sprijinirea unor persoane sau familii care sunt cu adevărat în situaţie specială'. 

Creaţiile expuse la vânzare constau în mărţişoare vesele, bijuterii unicat, accesorii colorate, decupaje pe lemn şi sticlă, felicitări tematice, semne de carte, magneţi, bomboane, săpunuri naturale, produse realizate din hârtie, lână, lemn, mărgeluţe, plante uscate, mărţişoare croşetate şi multe alte produse unicat. 

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Brăila şi de mall-ul în care se va desfăşura evenimentul, scrie Agerpres.

×
Subiecte în articol: targ de martisoare targ caritabil