x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Apa Nova cheltuie 7 milioane de euro pentru ”modernizarea” fântânilor din Piața Unirii

VIDEO - Apa Nova cheltuie 7 milioane de euro pentru ”modernizarea” fântânilor din Piața Unirii

17 Mai 2018   •   16:53
VIDEO - Apa Nova cheltuie 7 milioane de euro pentru ”modernizarea” fântânilor din Piața Unirii
Sursa foto: Foto: Victor Stroe

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Apa Nova Bucureşti, a demarat ample lucrări de reabilitare şi modernizare a ansamblului de 17 fântâni din centrul Capitalei, care cuprinde şi Fântâna Unirea. 

Potrivit unui comunicat al PMB, "lucrările sunt realizate în perioada mai-septembrie 2018, iar alimentarea cu apă a fântânilor se va întrerupe în acest interval de timp, urmând a fi reluată după finalizarea lucrărilor". 

"De asemenea, există posibilitatea ca traficul să fie restricţionat temporar pe banda 1, în funcţie de lucrările desfăşurate", precizează sursa citată. 

Conform PMB, în urma modernizării, fântânile din acest perimetru vor deveni un punct central de atracţie urbană, ce va oferi bucureştenilor un spectacol de apă, lumini şi muzică, în 4 regimuri de funcţionare: regim de zi, seara, respectiv noapte, de luni până vineri, iar în weekend va funcţiona în regim de spectacol stradal. 

"Apa Nova Bucureşti va efectua aceste lucrări în cadrul unui program de investiţii din fonduri proprii, în valoare de 7 milioane de euro, în baza obligaţiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primăria Municipiului Bucureşti", se mai arată în comunicat.

AGERPRES

___________________________________________________

 

×