x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Imagini CRUNTE. Un bărbat este călcat pe cap într-un cartier rău famat din Constanța

VIDEO - Imagini CRUNTE. Un bărbat este călcat pe cap într-un cartier rău famat din Constanța

18 Iun 2018   •   14:33
VIDEO - Imagini CRUNTE. Un bărbat este călcat pe cap într-un cartier rău famat din Constanța

Scandalurile și raziile Poliției Locale sunt dese pe strada Semănătorului din Constanța iar amenzi curg fără niciun rezultat.

Vineri, 15 iunie, un recidivist a bătut crunt un bărbat. După ce bărbatul s-a prăbușit  Negimedin Boran a început să-și calce victima efectiv pe cap, să-i tragă pumni în față și să-i aplice lovituri cu o bâtă. 

La fața locului au intervenit oamenii legii din cadrul Secției 2 Poliție, iar agresorul a fost reținut și propus spre arestare. La data de 15 iunie, magistrații au decis: ”Admite propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, formulată în dosarul nr. 5769/P/2018 la data de 16.06.2018, şi ca atare: În baza art. 226 alin. 2 c.proc.pen. raportat la art. 223 alin. 2 c.proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Boran Negimedin (..) pe o durată de 30 de zile, de la data de 16.06.2018 la data de 15.07.2018 inclusiv”, potrivit minutei judecătorești.

Boran Negimedin este o ma veche ”cunoștință” a oamenilor legii. Înainte de anul 2004 a fost cercetat, în România, pentru ultraj și furt calificat, iar în Italia pentru furt. Apoi, în 2004, era condamnat pentru că-și sechestrase și torturase concubina. Mai exact, i-a aplicat lovituri cu ciocanul și i-ar fi tăiat nasul cu lama. A primit 8 ani de închisoare.

Sursa: replicaonline.ro

ATENTIE! IMAGINI CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL

×