x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Scene șocante într-o școală constănțeană. Un elev este snopit în bătaie de două mame

VIDEO - Scene șocante într-o școală constănțeană. Un elev este snopit în bătaie de două mame

31 Ian 2018   •   15:55
VIDEO - Scene șocante într-o școală constănțeană. Un elev este snopit în bătaie de două mame

Marți 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de directorul unei școli gimnaziale din municipiul Constanța asupra faptului că un elev al respectivei unități de învățământ ar fi fost agresat fizic, în pauza dintre cursuri, de două femei, în vârstă de 30, respectiv 37 de ani.

Cele două persoane în cauză sunt mamele a doi elevi, colegi de clasă cu adolescentul pe care l-au agresat. În cauză, polițiștii constănțeni efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Minorul agresat va fi examinat medico-legal și a fi formulate propuneri legale corespunzătoare.

Cele două invocă faptul că adolescentul al fi unul agresiv care ar fi făcut probleme în clasă și le-ar fi agresat la rândul lui, copii.

Cazul readuce în atenția publică problemele vechi ale sistemului de învățământ de stat. Elevul, care a rămas repetent de mai multe ori, a fost transferat de la o instituție la alta și de fiecare dată a avut un comportament neadecvat, devenind violent și deranjând orele. Procedurile instituțiilor sunt ineficiente în fața acestei situații. Problemele acestui elev nu se vor rezolva niciodată c scăderea notei la purtare sau mutarea la alte școli.

În asemenea situații atât copilul cât și părinții acestuia au nevoie de consiliere psihologică. 

×
Subiecte în articol: elev scoala elev batut parinti mame