x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vrancea: Bătrână rănită grav într-un incendiu iscat la locuinţa sa din comuna Năneşti

Vrancea: Bătrână rănită grav într-un incendiu iscat la locuinţa sa din comuna Năneşti

26 Oct 2016   •   12:34
Vrancea: Bătrână rănită grav într-un incendiu iscat la locuinţa sa din comuna Năneşti

O femeie de 76 de ani a suferit arsuri în zona feţei şi braţelor într-un incendiu izbucnit, miercuri dimineaţă, la locuinţa sa din comuna vrânceană Năneşti, focul extinzându-se rapid dintr-o bucătărie, la acoperişul casei şi, ulterior, la trei anexe gospodăreşti.

Bătrâna a fost transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean din Focşani. 

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă, cu echipaje formate din 12 subofiţeri. 

''Intervenţia a fost dificilă, din cauza cantităţii mari de materiale combustibile, a suprafeţei întinse pe care se manifesta, mai bine de 200 mp, degajărilor mari de fum, însă după aproximativ două ore pompierii au reuşit să localizeze flăcările pentru a nu se extinde şi la alte imobile din preajmă şi să lichideze incendiul în aproximativ două ore de acţiune", a precizat, pentru AGERPRES, locotenentul Paul Bîndar, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. 

Potrivit acestuia, după primele investigaţii efectuate a reieşit că incendiul ar fi fost provocat de ''o butelie manevrată necorespunzător". 

Flăcările au distrus acoperişul casei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe aproximativ 100 mp şi trei anexe gospodăreşti, cu o suprafaţă totală de aproximativ 100 mp. AGERPRES

×