x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Circulația trenurilor între Izvorul Mureș și Izvorul Olt a fost reluată

UPDATE Circulația trenurilor între Izvorul Mureș și Izvorul Olt a fost reluată

28 Dec 2021   •   11:10
UPDATE Circulația trenurilor între Izvorul Mureș și Izvorul Olt a fost reluată

Circulația trenurilor a fost reluată în jurul orei 9:57 între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt, după ce fenomenele meteorologice severe au provocat căderea copacilor pe linia de contact şi întreruperea tensiunii, transmite CFR SA.

Trenul R 4504, pe relaţia Topliţa-Braşov, care a staţionat între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt, până la repunerea sub tensiune a liniei de contact, şi celelalte 5 trenuri afectate de incident, care au staţionat în gările adiacente, şi-au reluat circulaţia. Vor ajunge cu întârziere la destinaţie.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă", se arată în comunicat.

ȘTIRE INIȚIALĂ În cursul dimineții de 28 decembrie 2021, vremea nefavorabilă a generat căderi de vegetație pe locomotiva trenului R 4504 care staționează de la ora 5:30 între stațiile Izvorul Mureș și Izvorul Olt, anunță CFR SA

Lucrătorii CFR SA au intervenit la acoperișul locomotivei, iar în prezent se lucreză la verificarea liniei de contact.

Se estimează că trenurile R 4504 și R 4503 își vor relua circulația în 60 de min.

CFR Călători a acordat asistență călătorilor din trenuri informându-i permanent de situația creată și în prezent în trenul R 4504 se mai găsesc 7 călători.

 

×
Subiecte în articol: trenuri blocate