x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zeci de copaci doborâţi de furtună şi peste 2.000 de consumatori fără energie electrică în Dolj

Zeci de copaci doborâţi de furtună şi peste 2.000 de consumatori fără energie electrică în Dolj

14 Iun 2018   •   10:43
Zeci de copaci doborâţi de furtună şi peste 2.000 de consumatori fără energie electrică în Dolj

Zeci de copaci din mai multe localităţi din judeţul Dolj au fost doborâţi pe carosabil, miercuri seara, de furtuna puternică, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj. 

Potrivit sursei citate, angajaţii ISU şi cei ai serviciilor locale de voluntari pentru situaţii de urgenţă au intervenit pentru degajare în Craiova, Calafat, Filiaşi şi în comunele Ciupercenii Noi, Galicea Mare, Vârtop, Cerăt, Poiana Mare, Mischii şi Gherceşti. 

Trei pasaje rutiere şi o intersecţie din Craiova, precum şi mai multe curţi din Filiaşi au fost inundate, iar peste 2.000 de consumatori din localităţile Mateu, Goicea şi Băileşti au rămas fără energie electrică, a mai informat ISU Dolj. 

Pentru monitorizarea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă ce se pot manifesta pe perioada valabilităţii avertizării hidrologice de Cod portocaliu începând cu data de 13 iunie, ora 20,00, a fost activată grupa operativă la sediul ISU "Oltenia" al judeţului Dolj. AGERPRES

×