x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 100 de premii puse la bătaie de Jurnalul Naţional: excursii, pachete de cărţi şi aparate multifuncţionale de bucătărie

100 de premii puse la bătaie de Jurnalul Naţional: excursii, pachete de cărţi şi aparate multifuncţionale de bucătărie

10 Iul 2017   •   06:46
100 de premii puse la bătaie de Jurnalul Naţional: excursii, pachete de cărţi şi aparate multifuncţionale de bucătărie

Jurnalul Naţional, unul dintre cele mai citite ziare quality din România, dă astăzi startul unui concurs cu 100 de premii. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi până pe 31 august 2017 şi poţi intra în posesia uneia dintre cele 13 excursii în Delta Dunării sau a unuia dintre cele 70 de aparate multifuncţionale de bucătărie şi 17 pachete de câte 10 carţi de la Editura Integral. Îţi dăm un pont: anul trecut, mai bine de jumătate dintre participanţi au câştigat câte un premiu!

Citeste si Regulamentul campaniei. “Răsfaţă-te cu premii de la Jurnalul Naţional. Te abonezi şi câştigi”

Iubitorii cititului au parte de un festival de cărţi, de la editura Integral. Jurnalul oferă ca premii 17 pachete a câte 10 cărţi, care acoperă toate gusturile întregii familii: literatură, dezvăluiri, bucătărie, basme pentru copii, biografice. Abonează-te şi vara asta te delectezi cu "Ce dacă?", de Alexandru Hausvader, "O noapte la Vama Veche", de Melinda Miţulescu, "Marea spovedanie a unui broker fugar", de Cristian Sima, "Iustopia", de Robi Ciobanu, "Phoenix-Însă eu, o pasăre" şi "Phoenix-Giudecata", de Nicolae Covaci, "Reţete vechi reinventate" şi "Alfabetul mâncării sănătoase", de Dan Silviu Boerescu, şi, pentru copii, "Pasărea nopţii", de Stelian Ţurlea, şi "Ghiţă Puşculiţă - Idei de afaceri pentru juniori", de Nana Piţ.

Fanii pescuitului sau ai relaxării în Delta Dunării pot câştiga una dintre cele 13 excursii la hoteluri de 3 stele în Murighiol sau Uzlina. Hotelurile au şi piscină, dar şi ieşire la Dunăre, pe ponton. Pescarii ştiu de ce! Petreceţi câteva zile de vis cu o investiţie minimă!

Te mai aşteaptă 70 de aparate multifuncţionale de la Aloshop, un ajutor de nădejde în bucătărie. Dispozitivul compact, ergonomic şi foarte uşor de utilizat, îţi oferă rezultate rapide şi eficiente fără mizerie şi fără dezordine în bucătarie. Poţi toca, felia, bate frişcă şi albuşurile de ouă, să zdrobeşti şi să amesteci alimentele.

Te poţi abona pe o lună (30 de lei), la Poştă, la firmele specializate în abonamente, prin SMS cu textul Jurnalul la numărul 7686 (Vodafone, Orange, Telekom) sau 7560 (RCS-RDS), online pe www.jurnalul.ro, sau direct la sediul Intact Publishing (bd. Ficusului nr. 44A, et. 4). Tragerea la sorţi va fi efectuată pe data de luni, 18 septembrie. Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziarul de miercuri, 20 septembrie şi pe www.jurnalul.ro.

 

 

 

×