x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 300 de şoferi băuţi şi un drogat depistaţi de poliţiştii rutieri în doar 5 zile. Vezi câţi erau beţi de-a binelea

300 de şoferi băuţi şi un drogat depistaţi de poliţiştii rutieri în doar 5 zile. Vezi câţi erau beţi de-a binelea

11 Dec 2011   •   11:17
300 de şoferi băuţi şi un drogat depistaţi de poliţiştii rutieri în doar 5 zile. Vezi câţi erau beţi de-a binelea

Peste 20.000 de sanctiuni au fost aplicate de politistii rutieri in cinci zile, pentru nerespectarea normelor de circulatie, 300 fiind pentru consumul de alcool, informeaza Politia Romana.

Astfel, in perioada 5 - 9 decembrie, politistii au efectuat cu aparatul etilotest 35.060 de testari ale aerului expirat si 27 de testari pentru evidentierea consumului de substante stupefiante, fiind retinute 1.136 de premise de conducere din care 488 pentru conducerea autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice.

Totodata au fost constatate 384 de infractiuni la regimul circulatiei rutiere din care 188 de infractiuni privind conducerea autovehiculelor pe drumurile publice de catre persoane avand imbibatie alcoolica peste limita legala, retinandu-se si in aceste cazuri permisul de conducere.

Au fost aplicate 20.743 de sanctiuni contraventionale privind nerespectarea normelor de circulatie pe drumurile publice, din care 300 de sanctiuni privind conducerea autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice.

Totodata, a fost depistat circuland pe drumurile publice si un sofer ce se afla sub influenta substantelor stupefiante.

×