x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 490 de castigatori dupa doar o saptamana de concurs!

490 de castigatori dupa doar o saptamana de concurs!

24 Feb 2004   •   00:00

Ia-ti numar de Jurnalul a inceput in forta!

In prima saptamana de concurs 490 de romani au castigat televizoare, radiocasetofoane, CD-playere, tricouri si abonamente la ziarul nostru. In plus, mii de oameni au mers la chiosc cu talonul castigator si au primit gratuit un exemplar al "Jurnalului National" de marti, joi, vineri sau sambata.

Autoturismul DACIA mai poate fi revendicat pana VINERI!
Seria JN 88 VNH a fost desemnata castigatoare, prin tragere la sorti, pentru prima Dacie din concurs.

ATENTIE: Verificati-va taloanele, pentru ca cel care a castigat masina din prima saptamana inca nu s-a anuntat! Daca aveti talonul norocos, mai aveti doar patru zile la dispozitie sa sunati la 021- 222.90.82 si sa revendicati premiul.

Un pensionar a castigat un televizor color
Olimpiu Tanase are 72 de ani si este din Sibiu. S-a declarat un cititor fidel al ziarului nostru, care isi cumpara zilnic "Jurnalul National". Pentru ca a verificat cu atentie seria de pe talonul sau, el a fost recompensat cu un televizor color. Concursul "Ia-ti numar de Jurnalul" i-a adus bucuria de a urmari programele preferate pe un televizor color nou.

Dragi cititori, razuiti talonul in partea stanga si aveti ocazia sa intrati in posesia unuia dintre miile de premii instant. In plus, pastrati talonul cu seria inscrisa in partea dreapta. Doar asa aveti sansa sa primiti numeroase premii. Verificati in fiecare zi seriile castigatoare in paginile ziarului, ca sa nu ratati nici unul din premiile puse in joc.

Mai sunt 7 saptamani din cursa pentru premiile de miliarde.

Ia-ti numar de Jurnalul in fiecare zi!! Numai asa poti castiga!

×
Subiecte în articol: observator