x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost descoperit UCIGAȘUL lui Mihail Bălăşescu. Acesta a lăsat un BILET

A fost descoperit UCIGAȘUL lui Mihail Bălăşescu. Acesta a lăsat un BILET

05 Sep 2015   •   13:32
A fost descoperit UCIGAȘUL lui Mihail Bălăşescu. Acesta a lăsat un BILET

Principalul suspect în cazul decesului lui Mihai Bălăşescu este fostul său socru, potrivit unor surse judiciare.

Mihai Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din Bragadiru, judeţul Ilfov, iar principala ipoteză este crima.

Lidia Cernătescu, avocata lui Mihai Bălăşescu, a declarat, la un post de televiziune, că acesta avea un conflict atât cu fostul socru, dar şi cu fosta soţie, Ana Maria Burghel.

Conflictul era legat de modul în care au fost împărţite bunurile între Mihai Bălăşescu şi Ana Maria Burghel, după ce aceştia au divorţat.

Principalul motiv de ceartă îl constituia faptul că Mihai Bălăşescu a câştigat la partaj o maşină, care era însă în posesia socrului său.

Avocata susţine că după partaj, Mihai Bălăşescu a început să primească ameninţări de la fosta soţie şi sora acesteia, care avea un prieten recidivist.

"Mihai Bălăşescu a obţinut o maşină din bunurile pe care le aveau în comun şi de două săptămâni era urmărit, ameninţat. Fosta soţie i-a dat cu spray în faţă, a fost internat la spital, a fost să dea declaraţii şi când a ieşit de la poliţie a fost urmărit de sora Anei Burghel şi de către prietenul acesteia. Domnul Bălăşescu a solicitat sprijinul organelor de poliţie. Pe data de 31 august, a fost sunat de tatăl doamnei Burghel, care i-a spus: 'aş vrea să te ajut să îţi recuperezi bunul, pentru că sunt certat cu fetele mele'. El m-a sunat să mă întrebe dacă sunt de acord să meargă sau ce îl sfătuiesc să facă. Eu i-am spus să nu se ducă", a declarat avocata Lidia Cernătescu.

De cealaltă parte, Ana Maria Burghel, cea de-a patra soţie a lui Mihai Bălăşescu, susţine că acesta avea un comportament violent faţă de ea, astfel încât a hotărât să divorţeze.

Mihai Bălăşescu a devenit cunoscut după ce a recunoscut că a făcut sex cu o femeie în biroul lui Crin Antonescu.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Mihail Balasescu crima