x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator “Acces Direct” a fost lider luni seară pe toate segmentele de public

“Acces Direct” a fost lider luni seară pe toate segmentele de public

29 Iul 2014   •   13:19
“Acces Direct” a fost lider luni seară pe toate segmentele de public

Luni seară Nea Mărin, gazda emisiunii “Poftiți pe la noi!” de la Antena 1, a făcut show de zile mari în platoul emisiunii “Acces Direct”, a povestit despre cum s-a apucat de dans, a vorbit despre familia sa, a dezvăluit picanterii din show-ul în care pune vedetele pe jar și a luat-o la dans pe Simona Gherghe. Ediția de luni, 28 iulie, a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public.

Astfel, în intervalul orar 16.57 – 19.00, emisiunea “Acces Direct” s-a clasat e primul loc în topul audiențelor cu o medie, pe publicul din mediul urban, de 5,5 puncte de rating și 20,9 % cota de piață, fiind urmată pe locul secund de Pro Tv, care a obținut o medie de 3,3 puncte de rating și 12,6 procente din cota de piață. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 4,5 puncte de rating și 21,9 % cota de piață, față de Pro Tv cu o medie de 3,3 puncte de rating și 16,2 procente din cota de piață. Raportul se păstrează și la nivelul întregii populații a țării, cu Antena 1 pe primul loc cu o medie de 4,9 puncte de rating și 20,4 % cota de piață, în vreme ce pe locul al doilea se clasa Pro Tv cu o audiență medie de 3,1 puncte de rating și 12,8 % cota de piață.

În minutul de maximă audiență de la 18.46, Antena 1 obținea pe publicul din mediul urban un vârf de 7,7 puncte de rating și 28,2 procente din cota de piață, în timp ce Pro Tv avea tot atunci 2,1 puncte de rating și 7,8 % cota de piață și se clasa pe locul al treilea.

Luni seară în platoul “Acces Direct”, nici Daniel Buzdugan nu a scăpat de pedepsele lui Nea Mărin. Invitat de Simona Gherghe la Antena 1, Daniel a venit cu un cadou și o nuielușă pentru spaima vedetelor. El a mai povestit cum a fost pus la treabă de Nea Mărin în show-ul “Poftiți pe la noi!”, în care a muncit mai mult decât a muncit vreodată. Tot în ediția de luni, o echipă “Acces Direct” a mers până în Turcia, acolo unde a stat de vorbă cu Anda Adam. Aceasta a mărturisit că muncește foarte mult în această perioadă, dar că iubește atât de mult ceea ce face încât oboseala nici nu mai contează. Ea a recunoscut că de multe ori e greu să te întorci după un concert acasă, unde nu te așteaptă nimeni, dar că e convinsă că anumite lucruri se întâmplă atunci când trebuie. Deși momentan e singură, Anda a povestit că cel care îi va cuceri inima trebuie să fie un bărbat sigur pe el, puternic și care să îi respecte visurile.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.

×